Det er klogt at spørge nogen,
hvad man leder efter,
før man begynder at lede efter det.“

Hvorfor TPG/Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

ThePineGroup samarbejder med en række kompetente personer indenfor komplimenterende fagområder. 

 

På større opgaver og projekter, hvor det vurderes at være værdiskabende for vores kunder, inviteres relevante samarbejdspartnere med på opgaven. Selvfølgelig efter godkendelse af den respektive kunde.

 

Alle ThePineGroups samarbejdspartnere deler vores værdisæt, forretnings- og samarbejdsmæssige tilgang, opfattelse af fortrolighed mv.

Anders

Er fotograf og tager billeder blandt andet i forbindelse med dokumentation af processer, events og workshops. Derudover tager profil- og portrætfotos.

Erik

Er journalist og tekstforfatter med mange års erfaring fra bl.a. Ingeniøren og Jyllands-Posten/Finans.

 

Erik beskæftiger sig i dag med forskellige former for tekst- og kommunikationsopgaver herunder hjemmesidetekster, debatindlæg, sociale medier, sparring m.v. bl.a. til byggebranchen og industrien.

 

Hans kunder er organisationer, virksomheder og enkelte specialmedier.  

Ida

Har arbejdet med search og rekruttering siden 2008 – både som inhouse-researcher i nogle af Danmarks største konsulenthuse og nu som selvstændig.

Hun har en solid erfaring bl.a. indenfor byggebranchen og industrien, hvor hun er specialiseret i at identificere de rette kandidater fra CXO -til specialistniveau.

 

Ida har en Cand. Mag. i Historie. Kombineret med solid praktisk erfaring som researcher, har Ida oparbejdet en analytisk og systematisk tilgang til afdækning af kandidatfeltet.

Rikke

Varetager økonomi- og regnskabsopgaver for ThePineGroup.

 

Hun har de seneste 15 år arbejdet hos forskellige store konsulenthuse, som regnskabschef. Rikkes tilgang til arbejde har altid været “work smarter, not harder.”

 

Personligt har Rikke en passion for sprog og har indtil nu oparbejdet sine sproglige kompetencer indenfor 8 forskellige af slagsen.

Stephen

Er ledelseskonsulent, coach og facilitator. Han har faciliteret adskillige workshops og ledergruppeudviklingsforløb mv. Derudiver har han god erfaring med at afholde foredrag og undervise i ledelse og salg. 

 

Stephen har mere end 25 års erfaring som leder og management konsulent i større og mindre virksomheder og har varetaget roller fra teamleder til CCO og COO. 

 

Desuden har Stephen en solid erfaring som headhunter.