KUNDER UDTALER SIG ...

Referencer

Citat_mellem gron

Fabiola er super dygtig til at sætte sig ind i de problemstillinger, du oplever i dit arbejdsliv.

 

Hun guidede mig igennem et problem, hvor jeg havde svært ved at finde en udvej. Hendes råd førte til den bedste løsning; både for mig om min arbejdsgiver. Samtidigt kom jeg ud på den anden side med ro i maven og et styrket selvværd.

 

Herfra de varmeste anbefalinger.

Citat_mellem gron2

Jais Ikkala

Sociale medier l Metroselskabet

Citat_mellem gron

Fabiola har en unik evne til at fornemme og italesætte, hvad der driver mennesker, også når man selv har svært ved at se det; hun er en “menneskekender”.

Hun har været karrierecoach for mig, og gang på gang har jeg haft aha-oplevelser, hvor hun har hjulpet mig til at blive klar og bevidst omkring hvad der motiverer mig, og hvordan jeg får flere handlemuligheder i mit arbejde og mine relationer til andre. Hun ser, hvorfor der er nogle situationer, som giver mig energi og andre der dræner mig, og hvordan jeg kan arbejde med det karrieremæssigt.

Hendes væsen er venligt og omsorgsfuldt, men hun er ikke en pleaser. Hun tør stille de rigtig vanskelige spørgsmål, som både rækker bagud og fremad i tid: Hvordan min måde at være på i dag replikerer gamle mønstre (og gamle problemer), og hvordan det fremadrettet kan give mening at sadle helt om for at blive den bedste version af sig selv.

Selvom fokus er professionelt, kan grænsen mellem det professionelle og det private være flydende, især i en tid, hvor vi gerne vil have at vores arbejde er meningsfuldt. For Fabiola er det blot en helt naturlig præmis, at det private og det professionelle spiller sammen, og at begge dele kan være emnet for coaching.

Jeg kan kun give Fabiola de bedste anbefalinger, især hvis du søger coaching der både favner det professionelle, fx din rolle som leder, og din personlige motivation. Og hvis du er åben for at kigge indad.

Citat_mellem gron2

Bjørn Axelsen

DIGITAL KONSULENT l OGWEB

Citat_mellem gron

I had the pleasure to have sessions with Fabiola, and thanks to her guidance, start the process of better understanding my persona and digging deeper into the core of my own strengths and talents.

She is an extremely thoughtful, energetic, and motivated persona that creates a safe environment while undergoing her expertise. She is engaging and super motivated to create the very best experience while delivering the highest content and services.

As a young individual, I truly believe getting to know Fabiola and closely working with her can create great benefits and opportunities to further develop myself and become the very best version. Her eagerness and positive attitude throughout the sessions combined with the professionalism she delivers are the keys to success.

I can strongly recommend Fabiola as the experience has been unique!

Citat_mellem gron2

Joanna Barbara Maslanka

HEAD OF MARKETING l INSIGHTS.BI

Citat_mellem gron

Jeg kan uden forbehold anbefale Fabiola til en hver virksomhed som har brug for et fokuseret professionelt udviklingsforløb.

 

Hendes evne til at lede en gruppe til top præstation er second-to-none. Konkret har Fabiola støttet en tech start-up jeg er medstifter af og hun har hjulpet os til at forstå og samarbejde omkring de personlige kompetencer vi bringer ind i gruppen og sætte retning og strategi på en kompetent, ordentlig og super engageret måde.

 

Det er meget sjældent man møder HR/ strategi-konsulenter der har Fabiolas viden, indsigt og dybde. Hun behersker sine værktøjer med ro og dybde og man kan mærke hendes erfaring og engagement kommer til udtryk i alle interventioner og samtaler

Citat_mellem gron2

Henrik Bo Larsen

FOUNDER l CORPORATE VENTURES

Citat_mellem gron

En klar anbefaling af Fabiola herfra. V

 

i har brugt, og bruger fortsat, Fabiola til at holde fokus på vores strategiske målsætninger og bruge vores personlige præferencer og forskelligheder som et aktivt. 

 

Med udgangspunkt i vores personprofiler, er hun med til at sikre at vi er effektive sammen, og at vi i stand til at holde øjnene på bolden, så både forretning og individer, går op i en højere enhed. 

 

Og så lige et kadeau til det lavpraktiske: Møder starter og stopper på sekundet, og agendaen bliver altid overholdt. Det giver en dejlig professionel setting, og en god ramme til både personlig og kommerciel udvikling

Citat_mellem gron2

Jess Alfredsen

FOUNDER l DATA GENERATION

Citat_mellem gron

Jeg har nu været igennem både individuel Enneagramtest, med personligt feedback, og er i gang med et forløb for at gøre vores startup-team skarpe på vores forretningsmodel. 

 

Fabiola har totalt styr på Enneagram-profilerne og kan perspektivere, selv små dynamikker i vores team, til hvordan det kommer til udtryk i vores tilgang til strategiske initiativer og værdier. 

 

Det er svært at lave en skarp forretnings-model, men hvis du prøver at gøre det uden at forstå hvilke persontyper der er med i processen, så er du sikker på at fejle. 

 

Fabiola, kan med sin kombination af forståelse af personerne og indsigt i det strategiske, give en stærk forudsætning for at hjælpe dig hen imod en forretningsmodel, som faktisk bliver eksekveret. Og i alle tilfælde ender alle deltagere med at have en større indsigt i dem selv og andre – og det er guld værd.

Citat_mellem gron2

Peter Schepler

CO-FOUNDER l DATA INC.

Citat_mellem gron

Jeg har arbejdet sammen med Fabiola i forbindelse med etablering af vores startup insights.bi. Vi har konkret brugt Fabiola til at skærpe vores forretningsprofil og arbejdet med vores personprofiler. 

 

Jeg kan klart anbefale Fabiola til begge dele. I vores arbejde med at styrke forretningsprofilen, har vi sparret med Fabiola omkring vores forretningspitch og evnen til at stille skarpt på vores kerneleverance – Vores formål med virksomheden for derved at styrke autenciteten i vores budskab. 

 

Fabiola har været en god sparringspartner, da hun tager afsæt i en stærk forretningsforståelse og evnen til at sætte sig i kundens sted. 

 

Vi har også arbejdet med vores respektive personprofiler, med det formål at styrke det daglige samarbejde i et team der har fart på, samlet set har mange års erfaringer og med masser af holdninger til stort og småt. Fabiola har hjulpet med at sikre gensidig forståelse og dermed afsæt for et øget samarbejde fremadrettet i teamet. Dette har stor værdi, da gensidig tillid er en forudsætning for at lave mere forretning sammen. 

 

Jeg har mødt mange ledelsescoaches gennem min karriere, men oplever Fabiola som ekstraordinært skarp til at se og styrke arbejdet med vores blinde vinkler.

Citat_mellem gron2

Ernst Mørch

CO-FOUNDER l INSIGHTS.BI

Citat_mellem gron
Jeg har arbejdet sammen med Fabiola et par gange, og jeg synes, hun er dygtig – Og endvidere behagelig. Det er en god kombination!
Citat_mellem gron2

PER ENGSØ LARSEN

DIREKTØR OG BESTYRELSESMEDLEM

Citat_mellem gron

Fabiola har været mig til stor hjælp forbundet med jobsøgning. 

 

Efter et par år i udlandet, har jeg skulle finde min næste stilling i DK. den forbindelse har hun faciliteret et forløb, og hjulpet mig med at identificere, hvad der var vigtigt for mig at prioritere i min søgning efter det rigtige job. 

 

Fabiola er dygtig til at spørge ind til kernen af et emne og igennem varieret tilgang hertil bl.a. identificere personlige værdier, så jeg er kommet frem til det, der føles rigtigt for mig. 

 

Jeg kan på det varmeste anbefale Fabiola til ledere og virksomheder, der leder efter en coach til organisations- og lederudvikling, f.eks. som led i at opnå større arbejdsglæde og motivation blandt medarbejderne.

Citat_mellem gron2

Thomas Bischoff


PROJEKTCHEF l SJÆLSØ A/S

Citat_mellem gron

Jeg har, igennem en periode på 6 måneder, arbejdet med Fabiola Sommer fra ThePineGroup i et executive coaching-forløb. 

 

Jeg har tidligere gennemført ledelsessparring, men har indtil mødet med Fabiola, ikke forstået den fulde værdi af et effektivt og resultatskabende coaching forløb. 

 

Fabiola har en udpræget evne til at sætte sig ind i problemstillinger og er særdeles målrettet i sin tilgang. 

 

Under forløbet har jeg bl.a. opnået fornyet perspektivering, fået værktøjer til større strategisk indsigt og derigennem sikret mig en mere effektiv tilgang til udvikling og resultater både professionelt og privat. Bedre resultater og øget effektivitet har været to konkrete og målbare udbytter, som jeg ønsker at fremhæve ved samarbejdet. 

 

Jeg kan kun give min varmeste anbefaling af Fabiola Sommer. Såfremt en dybere anbefaling ønskes, står jeg til rådighed.

Citat_mellem gron2

Morten Hedrich

VP SALES & CO-OWNER  l ATOBI

Citat_mellem gron

…Fabiola er yderst kompetent og en super behagelig person, som fortjener stor ros for den grundige og professionelle proces det har været. 

 

Fabiolas grundighed, hendes personlige engagement, gør at man i processen får fyldestgørende og brugbar feedback, og uanset udfaldet ift. jobbet, så får man meget vigtig viden med om en selv som leder, hvor ens styrker ligger, og hvor man kan forbedre sig, super positivt og meget givtigt. 

 

Hertil kommer det at Fabiola har opbygget solide erfaringer og viden fra byggebranchen, som er vigtigt, når der skal rekrutteres ledere til byggebranchen eller virksomhedernes ledere har behov for ledelsesrådgivning og personlig udvikling. 

 

Jeg har personligt brugt Fabiola ift. min videre rejse som leder, hvor Fabiola har været en god og kompetent sparringspartner omkring ledelsesrådgivning og personlig udvikling. For mig har det været vigtigt, at ledelsesrådgiveren kender byggebranchen indgående, og det gør Fabiola i særdeleshed. Jeg har modtaget brugbar feedback, fået inspiration, rådgivning og konkrete værktøjer som sikrer, at retningen er den rette…

Citat_mellem gron2

Mikael Schroll

HEAD OF TENDER  l ZÜBLIN A/S ØST 

Citat_mellem gron

Jeg har haft fornøjelsen af Fabiola som facilitator i kursusforløb over flere år.

 

Fabiola har bidraget til, at jeg har fået et større indblik i planlægning, projektstyring, kvalitetsstyring, kommunikation og konflikthåndtering. Jeg har udviklet mig sammen med mine kollegaer, fået indblik i deres daglige udfordringer, som har givet mig en bedre forståelse, samt respekt for deres beslutninger. Hvilket har synliggjort andres arbejdsrutiner, og derved givet virksomhedens afdelinger et bedre sammenhold. 

 

Jeg vil give Fabiolas kompetencer mine bedste anbefalinger.

Citat_mellem gron2

Lars alexander

BEREGNER l SKOU GRUPPEN A/S

Citat_mellem gron

Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Fabiola, både i relation til teamudvikling, personlig udvikling af team-medlemmer, ledelsesrådgivning og en større search-opgave. 

 

Alle disse forløb har været meget positive oplevelser, der har skabt stor værdi for de involverede parter og vores virksomhed. Dette skyldes bl.a. Fabiola’s sans for forretningsforståelse, men også hendes grundighed, professionalisme, menneskelige indsigt og store engagement, hvilket har været ledetråden igennem alle disse forløb, der har medført rigtig gode resultater. 

 

Fabiola’s ledelsesrådgivning har også givet mig en række nyttige og betydningsfulde redskaber, som jeg kan drage fordel af i min lederrolle. Dette kombineret med en meget høj integritet og en yderst behagelig personlighed har medført, at jeg betragter Fabiola som en vigtig samarbejdspartner. 

 

Jeg kan således give Fabiola de bedste anbefalinger.

Citat_mellem gron2

Henning Skaarup

HEAD OF SURETY - NORDIC REGION l TOKIO MARINE HCC

Citat_mellem gron

Jeg har i forbindelse med min tidligere ansættelse, arbejdet tæt sammen med Fabiola. Jeg har haft glæde af hendes kompetencer bl.a. i forbindelse med, deltagelse i ledelsesudviklingsforløb og personlig coaching faciliteter af Fabiola.

 

Personligt har jeg fået meget af disse forløb, som har været med til at gøre mig til en bedre leder, samt hjulpet mig videre i min professionelle karriere. 

 

Jeg har også haft fornøjelsen af at kunne benytte Fabiolas kompetencer i forhold til mine medarbejdere. Både inden for rekruttering af nye medarbejder, udviklingsprogrammer for den enkle medarbejder, samt planlægning og facilitet af forskelige samarbejdesudviklingskurser, herunder et flerårigt kursusprogram for hele virksomheden. 

 

Jeg kan kun give Fabiola mine største anbefalinger. Hendes faglige dygtighed, hendes empati for sine medmenneske og indsigt i de folk hun arbejder med, gør at hun kan hjælpe og facilitet adfærdsændringer i dagligdagen. Fra de små ting der gør en god leder bedre, til procesændring i den samlede værdikæde, der er med til at styrke hele organisationen.

Citat_mellem gron2

Martin Mandrup

INDEHAVER l TEGNESTUEN MARTIN MANDRUP

Citat_mellem gron

Fabiola er en fantastisk dygtig coach, som jeg har været coachee hos siden september 2018.

 

Fabiolas coaching har hjulpet mig igang med en mærkbar udvikling, der gør mig i stand til at tage bedre fat i en personlig ledelse både i privatlivet og arbejdslivet.

 

 Jeg vil anbefale Fabiolas fantastiske arbejde med mennesker til alle, der vil udvikle sig til at tage de skridt, der gør ens liv lykkeligere og samtidig håndtere svære valg og udfordringer proaktivt.

Citat_mellem gron2

Hjalte Bach

DIGITAL MARKETING & LEAD GENERATION SPECIALIST  l LEARNING BANK A/S

Citat_mellem gron

Jeg har haft fornøjelsen af at deltage i et coaching forløb hos Fabiola. Forløbet har været værdiskabende på et fagligt og i særdeleshed på et menneskeligt plan. 

 

Jeg har opnået en dybere selvindsigt, som har medført flere adfærdsændringer, og i nogle henseender styrket mine sociale kompetencer. Absolut anbefalelsesværdigt.

Citat_mellem gron2

Mikkel Hannibal Clausen

GARANTI & SERVICECHEF l BONAVA DANMARK

Citat_mellem gron

Gennem mit coachingforløb med Fabiola har jeg opnået resultater, som har rykket mig helt enormt som menneske. 

 

Fabiola har gjort det let for mig at handle på de ting som førhen virkede svære og uoverskuelige. Jeg har fået en styrket bevidsthed omkring mine grundlæggende behov og værdier samt min drivkraft. 

 

Med det kommunikerer jeg idag stærkere til kollegaer, kunder og samarbejdspartnere og håndterer situationer under pres med overskud og forståelse for min egen og mine medmenneskers adfærd. 

 

Fra hjertet TAK Fabiola. Jeg er utrolig taknemmelig for vores samarbejde.

Citat_mellem gron2

Julie Moss Nakskov

STIFTER & PARTNER l VOKSVERK

Citat_mellem gron

Jeg har tidligere været igennem et rekrutteringsforløb sammen med Fabiola, og dette blev gjort med både stor interesse og ved en høj professionalisme igennem hele forløbet og altid med et stort smil.

Citat_mellem gron2

John Kyvsgaard

CFO l NOVALUME GROUP

Citat_mellem gron

Jeg har været under et rekrutteringsforløb med Fabiola som den primære kontakt. Fabiola og hendes team håndterede opgaven på professionelt, fleksibelt og i øjenhøjde. Hun tilpassede både mine og virksomhedens ønsker og behov på fineste vis. 

 

Jeg kan anbefale Fabiola til alle, der ønsker et seriøst rekrutteringsforløb.

Citat_mellem gron2

Alexander P. Barlow

PROJEKTLEDER/PROJEKTUDVIKLER l BALDER DANMARK

Citat_mellem gron

I have had the pleasure of being recruited by Fabiola Sommer. She comes across as very professional and her knowledge and background within the sales and marketing field has been of great benefit to me during the many interviews at Mercuri Urval.

Citat_mellem gron2

Charlotte Hvidkjær

HEAD OF SALES CONSUMER LOANS & MARKETING l RESURS BANK

Citat_mellem gron

Fabiola har et stort engagement og er utrolig kompetent i hendes rådgivning. Professionel sparringspartner – og går 100% efter det perfekte match. Absolut en anbefaling værdig.

Citat_mellem gron2

Mia Ellman

PARTNER l CREATIVE PARTNER

Citat_mellem gron

I forbindelse med et rekrutteringsforløb, havde jeg fornøjelsen at tale med Fabiola. Fabiola var dygtig til at give det helt rette indtryk af firmaet, der søgte, samt til, via interviews og tests, at få de vigtigste egenskaber til jobbet, belyst. 


Alt i alt en super god oplevelse og jeg kan absolut anbefale Fabiola.

Citat_mellem gron2

Rasmus Mørch

AFDELINGSCHEF l ZÜBLIN A/S ØST 

Citat_mellem gron

Gennem et rekrutteringsforløb har min oplevelse af Fabiola været kendetegnet ved en høj grad af professionalisme, grundighed og empati. 

 

Hendes dybe forståelse for kunden og opgaven sikrer et både kort- og langsigtet perspektiv i rekrutteringen, som jeg oplever som ret unikt.

Citat_mellem gron2

Martin Kildgaard Nielsen

CEO l BUSINESS DANMARK